Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЗМІ: тренерський штаб "Динамо" відправили у відставку. Блохін залишився

Олег Блохін залишився головним тренером київського "Динамо". Звільнені його троє помічників —Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський. Тож на цей момент тренерський штаб виглядає так: Блохін-Ребров-Михайлов.

Як пише Gazeta.ua, найімовірніше, після поразки від бельгійського "Генка" президент "Динамо" Ігор Суркіс жадав, щоб "полетіли голови". Крайніх було знайдено, хоча в усьому світі заведено, що за результати відповідальність має нести головний тренер.

Можливо, Ігор Суркіс хоче знову ввести в "Динамо" єдиноначальність і зробити Блохіна недоторканим. Після поразки від швейцарського "Ксамакса" у 1996-го року широкі повноваження отримав Йожеф Сабо. Ситуацію він не виправив, зате підготував плацдарм для повернення Валерія Лобановського. З командою, яку зібрав Сабо, Валерій Васильович дійшов до 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Тож Блохін стане "Сабо". Тільки чи є в братів Суркісів, які зібрали нині в "Динамо" класних гравців, кандидатура "Лобановського"?

Відставку Михайличенка зрозуміти можна. Він відповідав за тактику, а "Динамо" програвало тренерські дуелі.

Роменський також не потрібен. Є Михайлов, який давно і кваліфіковано працює в клубі. Воротарських проблем немає, а Шовковський завжди підкреслював роботу Михайлова.

Але чому Блохін "здав" свого друга Баля? Як міг прийняти подібні умови Суркіса? Зрозуміло, що роль Андрія Михайловича у тренерському штабі "Динамо" — мізерна. На більше він не претендував і відставки, за умови, що Блохін залишається, не заслуговував.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ