Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Зміна Податкового кодексу сприятиме пришвидшенню економічного зростання та детінізації економіки, - Гройсман

Зміна Податкового кодексу сприятиме більш швидкому економічному зростанню, розвитку бізнесу та детінізації економіки. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у середу. Про це порвідомив Урядовий портал.

"Ці механізми мають сприяти більш швидкому економічному зростанню", - заявив Володимир Гройсман, анонсуючи розгляд Урядом розроблених Міністерством фінансів України змін до податкового законодавства.

За словами Голови Уряду, показник зростання ВВП країни можна збільшити вдвічі-втричі за рахунок правильної організації системи управління, створення сприятливого клімату для інвестицій в робочі місця та український продукт, а також захисту українських торговельних інтересів по усьому світу.

Голова Уряду зазначив, що напрацьовані зміни до Податкового кодексу дадуть можливість нормально працювати українському бізнесу.

За його словами, інвестиції в Україну досі стримувало те, що український та іноземний бізнес хочуть мати повну довіру до держави, інституцій, законодавства, правил, яких усі притримуються - і влада, і бізнес.

"Довіра до влади від бізнесу вимірюється дуже простим показником - обсяг, кількість добровільно сплачених податків. Тому наше завдання сьогодні, щоби системи ведення бізнесу були європейськими, сучасними і були адекватними", - наголосив Володимир Гройсман.

Крім того, зміна податкового законодавства сприятиме детінізації вітчизняної економіки, наголосив Голова Уряду.

Так, на сьогодні, за різними оцінками, в Україні "у тіні" знаходиться більше 50% ВВП, зазначив ві

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ