Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Змінювати структуру Львівської міськради - це витятково моя прерогатива, - Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий нагадав, що зміни в структурі Львівської міськради винятково його прерогатива. Про це сьогодні, 31 січня, на брифінгу повідомив сам Андрій Садовий.

«Якщо говорити про структуру Львівської міської ради, то ви знаєте моє бажання та мій намір вдосконалити її. Я планую вдосконалену структуру подати на затвердження Львівської міської ради, щоб  вона могла вступити в дію в другому півріччі цього року. Ці зміни будуть мати елемент покращення», - повідомив Андрій Садовий.

 

Андрій Садовий також зазначив, що він хотів би в структурі міської ради бачити управління ІТ-технологій та управління персоналом: «Звичайно, я такі пропозиції буду робити. Зараз ми активно вивчаємо всі пропозиції. Це є виключно прерогатива міського голови – вносити зміни та пропонувати нову структуру».

 

Нагадаємо, що 11 січня, на прес-конференції голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський повідомив, що вже до кінця лютого у Львівської міської ради буде нова структура.

 

«Це величезна надбудова, яка нині є, абсолютно не потрібна. Пропозиції щодо нової структури міськради будуть готові до кінця лютого», – сказав Руслан Кошулинський.

 

Руслан Кошулинський переконаний, що прийняття рішень не повинно складатися більше, ніж з трьох етапів, тоді коли нині у Львівській міській раді будь-яке рішення повинно пройти через 5 чи 6 сходинок. Це на думку депутата сприяє процвітанню корупційних схем.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ