Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Знаменитий сервіс замовлення таксі Uber почне роботу в Києві

Відомий міжнародний сервіс замовлення таксі Uber має намір вийти на український ринок і відкрити своє представництво в Києві.

Це випливає з вакансії керівника цього представництва, яка з'явилася на сайті компанії і її сторінці в професійної соцмережі LinkedIn. На момент написання новини вже 106 осіб подали свої заявки на цю вакансію.

Новий менеджер повинен працювати над зростанням бізнесу Uber в Києві, контролювати якість послуг, представляти компанію на різних заходах і піар-акціях, справлятися з можливими юридичними і законодавчими проблемами, допомагати розширювати бізнес на інші міста, а особливо – підвищувати прибуток і пасажиропотік.

Для цього від потенційного керівника потрібні такі якості: сім і більше років досвіду в сфері маркетингу, інвест-банкінгу і т. д.; сильне аналітичне мислення, вміння приймати обдумані і базовані на цифрах рішення; здатність приймати творчі рішення і домагатися виконання завдання будь-якою ціною; схожий досвід в клієнтоорієнтованих сервісах; вміння організувати правильних партнерів; наявність підприємницької жилки.

Як відомо, сервіс Uber дозволяє користуватися таксі значно дешевше, безпосередньо зв'язуючи клієнтів і водіїв. Компанія також запустила послугу UberPOP, яка дозволяє замовляти одну і ту ж машину кільком попутникам, що робить ціну ще нижчою.

Завдяки цьому сервіс став серйозним конкурентам традиційним службам таксі у багатьох містах світу, а в деяких країнах його забороняли законодавчо, зокрема – в Італії, Іспанії, Голландії, Індії, Німеччині.

Нещодавно навколо Uber вибухнув великий скандал у Франції, де традиційні таксисти перекрили кілька ключових доріг, зокрема – в аеропорти, і влаштували погроми з вимогою заборонити небезпечних конкурентів. Президент країни Франсуа Олланд пішов таксистам назустріч і оголосив Uber поза законом. Пізніше кілька керівників компанії у Франції були затримані.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ