Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Знайомі фірми «розпиляли» майже 30 млн грн на школу в Турківському районі

Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації 8 грудня підписало договір на будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Нижня Яблунька, що в Турківському районі з ТОВ «Вест Білдінг Груп». Вартість договору – майже 28,56 млн грн. Про це стало з сайту публічних закупівель Prozorro. Про це повідомили "Наші гроші. Львів",

З розрахунку на одного учня вартість будівництва становитиме 79,3 тис. грн (загалом 360 учнівських місць). Будівництво завершать в кінці 2017-го. У вартість входять не лише будівельні роботи, а й закупівля спортінвентарю, меблів, обладнання, як от верстатів, телевізора, комп’ютерів, холодильників, посудомиючої машини, фритюрниці, швейних машинок, хліборізки, тістозмішувача та іншого.

ТОВ «Вест Білдінг Груп»  (стара назва «Дорбудмонтаж-1») належить юристці Наталії Тимрук, а директором є Максим Станкевич, який весною цього року шукав роботу супервайзера, територіального менеджера.

Раніше фірма належала Василині Пулик, Олені Сапізі та Світлані Гринкевич. Остання зареєстрована на одну адресу із Ігорем Гринкевичем, який раніше був співвласником «Львівського будівельного холдингу».

Теперішня власниця «Вест Білдінг Груп» Наталія Тимрук також з літа цього року є підписантом ТОВ «Мегабудмакс», директором якого був вже згаданий Ігор Гринкевич. Нагадаємо, що у 2014 році «Мегабудмакс» оштрафували за змову на торгах.

Єдиним конкурентом ТОВ «Вест Білдінг Груп» було ТОВ «Будгарант Плюс». Компанію зареєстрували у лютому минулого року. Власниками є Роман Гринкевич (60%) та Богдан Школьний (40%). Роман Ігорович Гринкевич є сином Ігоря Гринкевича. На підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів «Будгарант Плюс» надало договори з ТОВ «Мегабудмакс».

"Наші гроші. Львів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ