Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Знову отруєння: госпіталізовано групу відпочиваючих з пансіонату “Славський”

За повідомленням оперативного чергового ГУ ДСНС України в Львівської області та інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, 8 липня о 12:30 год. в інфекційне відділення Сколівської ЦРЛ госпіталізована група відпочиваючих в пансіонаті “Славський”, що в смт. Славське, Сколівського району із симптомами гострої кишкової інфекції. Про це повідомили у Львівській ОДА.

З анамнезу відомо, що відпочиваючі пансіонату, в якому близько 160 осіб, з них біля 30-ти дітей (за попередніми даними), вживали в їжу 07 липня на обід – грибну юшку, на вечерю рибу, запечену у фользі, після чого у тих, що захворіли, почали з’являтись симптоми ГКІ. Госпіталізація в стаціонар почалась 08 липня.   

Всього госпіталізовано 11 осіб, з них 8 дітей.

Всі пацієнти оглянуті лікарями. Стан всіх середньої важкості, їм проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до затверджених протоколів МОЗ України. Налагоджене взаємоінформування між центром медицини катастроф, спеціалістами Львівської обласної клінічної лікарні та відповідальними особами Львівського обласного лабораторного центру Держсанепідслужби України у Львівській області. Відповідними службами організовується проведення епідрослідування та необхідних обстежень у вогнищі інфекції. 

Причина можливого отруєння з'ясовується.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ