Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Золочівська районна рада так і не обрала голову

Учора, 17 грудня, відбулося третє засідання І сесії VІІ скликання . На засіданні були присутні 36 депутатів районної ради. На посаду голови районної ради було запропоновано дві кандидатури: від партії «УКРОП» – Василь Ляшовський, від партії «Об’єднання «Самопоміч» – Михайло Гетьманчик. Результати голосування не виявили переможця: Василь Ляшовський набрав 15 голосів, Михайло Гетьманчик – 15, 6 бюлетенів – недійсні. Про це повідомило Гал-інфо з посиланням на сайт Золочівської районної ради.

Після оголошеної перерви в залі було зареєстровано 35 депутатів. Вкотре було запропоновано на голову районної ради вищевказані кандидатури. За результатами голосування: Василь Ляшовський набрав 14 голосів, Михайло Гетьманчик – 16, 5 бюлетенів – недійсні.

Депутатом Володимиром Зубаром було запропоновано обрати тимчасово виконуючого обов’язки – головуючого на пленарних засіданнях сесій районної ради. Більшістю депутатів дана пропозиція була підтримана. Тимчасово виконуючого обов’язки – головуючого на пленарних засіданнях сесій районної ради було обрано Адамика Миколу Петровича.

Також , на пленарному засіданні сесії районної ради обрано тимчасову комісію з питань бюджету і фінансів у складі 9 депутатів: М. Адамик, Б. Тимків, Б. Кальмук, Л. Тимняк, А. Леськів, І. Цибрій, В. Зубар, В. Олійник, О. Фуртак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ