Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Золота Осінь-2017»: прев’ю другого ігрового дня

У суботу, 30 вересня, на відкритих майданчиках СК «Електрон» (вул. Чупринки, 130) продовжаться змагання за Кубок Львова з футзалу на відкритих майданчиках «Золота Осінь-2017».

У турнірі, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як), беруть участь вісім команд, які розділені на дві групи.

У групі «А» центральним поєдинком ігрового дня має стати між лідером АК «Старявою» та «Гранд Галичиною» з Великого Дорошева. Першим, щоб вийти у наступний раунд змагань, потрібно не програти, а команду Ігоря Піха влаштує лише перемога.

Цікавими обіцяють бути поєдинки і в групі «B». Після першого туру в активі трьох команд «Інстал-Плази», «Нової Поліції» та  «Ен Джі Метал» по три залікові бали. Плюс у другому турі за домовленістю з організаторами всі свої три поєдинки зіграє «GTL».

Розклад матчів на 30 вересня (СК «Електрон», вул. Чупринки, 130)

10:00 «GTL»- «Ен Джі Метал»

10:50 «АК Старява» - «Гранд Галичина»

11:40 «GTL» - «Інстал-Плаза»

12:30  «Фест!» - «Мафія»

13:20 «GTL» - «Нова Поліція»

Нагадаємо, що до наступного раунду змагань з кожної з груп вийдуть по дві кращі команди за підсумками одноколового турніру, а дві команди, що посядуть третє та четверте місце відповідно, зіграють у «Кубку Надії».

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ