Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Золота Осінь-2017»: відбулися матчі першого туру

У суботу, 23 вересня, на відкритих майданчиках СК «Електрон» (вул. Чупринки, 130) стартував Кубок Львова з футзалу на відкритих майданчиках «Золота Осінь-2017».

Участь у турнірі, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент – Мирослав Хом’як), взяли вісім команд, яких розділили на дві групи.

У перший день турніру в групі «А» стовідсотковий результат продемонструвала АК «Старява», яка спершу перемогла «ФЕСТ» - 13:1, а потім «Мафію» - 3:2.

Поки що друге-третє місце в цій групі ділять «Гранд Галичина» та «Мафія». Команда з Великого Дорошева у перший ігровий день перемогла «ФЕСТ» - 3:2 й поступилися «Мафії» - 2:3. Четверте місце з нулем у багажі очок поки що у команди «ФЕСТ».  

У групі «В» справжню сенсацію піднесла «Нова Поліція», яка у драматичному поєдинку зуміла перемогти переможця літнього чемпіонату у першій лізі «Інстал-Плазу». По ходу гри гравці «Інстал-Плази» вели 4:2, але в кінці зустрічі примудрилися програти – 4:5.

Саме гравці «Нової Поліції» у парі з вже згадуваною «Інстал-Плазою» та «Ен Джі Метал» ділять 1-3 місця в цій групі. В інших матчах групи Ен Джі Метал» з рахунком 8:3 переміг «Нову Поліцію», а «Інстал-Плаза» з рахунком 7:2 перемогла «Ен Джі Метал».

У групі В все вирішиться в останньому турі, коли команди зіграють останні матчі. Варто зазначити, що один з учасників групи В команда GTL за домовленістю з організаторами цей тур пропускала.

Нагадаємо, що до наступного раунду змагань з кожної з груп вийдуть по дві кращі команди за підсумками одноколового турніру, а дві команди, що посядуть третє та четверте місце відповідно, зіграють у «Кубку Надії».

Розклад матчів на 30 вересня (СК «Електрон», вул. Чупринки, 130)

10:00 «GTL» - «Ен Джі Метал» (група B)

10:50 «Старява» - «Гранд-Галичина» (група А)

11:40 «GTL - «Інстал-Плаза» (група В)

12:30 «Мафія» - «ФЕСТ» (група А)

13:20 «GTL» - «Нова Поліція» (група В)

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ