Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Зозуля не входить в плани нового тренера "Бетіса"

Український форвард Роман Зозуля не входить в плани нового тренера "Бетіса" Кіке Сетьена і покине севільський клуб під час літнього трансферного вікна. Про це повідомляє ABC de Sevilla.

Напередодні відбулася зустріч керівного складу клубу, на якому розглядалися кадрові питання на майбутній сезон. Новий тренер не розраховує на українського футболіста, і Зозулі запропоновано шукати нову команду, якщо він хоче мати ігрову практику.

Також джерело зазначає, що близько місяця тому в "Бетіс" з пропозицією про перехід Зозулі звертався "Нью-Йорк Космос", проте американці хотіли забрати українського форварда безкоштовно, в той час як севільці планують заробити на продажу гравця.

Зозуля перебрався в "Бетіс" влітку минулого року на правах вільного агента. У минулому сезоні Зозуля провів за севільський клуб всього 6 матчів, зігравши 150 хвилин в Ла Лізі. Контракт українця з клубом дійсний до літа 2019 року.

Нагадаємо, раніше Роман Зозуля заявив про призупинення кар'єри в збірній України з футболу. Футболіст визнає, що зараз не є гравцем рівня національної команди через відсутність ігрової практики по ходу поточного сезону.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ