Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Кримінал

Зуб нагадав прокуратурі Львова приказку "Не біжи поперед батька в пекло"

Як повідомили у міському управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради, звинувачення, які сьогодні, 15 серпня, були поширені прес-службою прокуратури міста Львова, не є доведеними. Про це повідомила прес-служба міської ради.

«Звинувачення є безпідставними, ми будемо відстоювати свою позицію в судовому порядку. Адже інформація, поширена прокуратурою, не відповідає презумпції невинності, озвучені факти не є доведеними. Упродовж 2008-2011 років щорічно проводились перевірки на цьому об’єкті і в цій лікарні різними інституціями, в тому числі, і правоохоронними органами, зокрема КРУ, УБОЗ, прокуратурою. Не було виявлено порушень. Тому сьогоднішня ситуація викликає подив», - зауважив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація з посиланням на прес-службу прокуратури міста Львова щодо порушення кримінальної справи стосовно посадовця департаменту гуманітарної політики ЛМР та директора підприємства, визначеного підрядником у виконанні реконструкції та капітального ремонту приміщень комунальної міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ