Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звернення Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

З 4 квітня до 4 травня відбудеться Всеукраїнський місячник Червоного Хреста. Як повідомили „Гал-info” у Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста, члени Товариства звертаються до мешканців України з проханням підтримати доброчинну акцію:
   
„Звертаємось до Вас, дорогі співвітчизники, до всіх тих, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з нами та кого вік і каліцтво позбавили  можливості жити гідно.
Підтримайте доброчинну акцію Товариства і допоможіть Українському Червоному Хресту поліпшити життя самотніх громадян похилого віку, ветеранів війни, інвалідів, дітей-сиріт і потерпілих від стихійного лиха, аварій та катастроф.
Ваші пожертви будуть використані  для:
- Розширення та вдосконалення патронажної служби сестер милосердя Червоного Хреста, які обслуговують одиноких людей
- Розгортання мережі  медико-соціальних центрів та кімнат здоров’я.
- Створення нових  благодійних  їдалень,  аптек, банків одягу.
- Допомоги потерпілим  під час надзвичайних ситуацій.
- Придбання продуктів харчування, предметів першої необхідності для адресної допомоги інвалідам, хворим, одиноким похилого віку, багатодітним і малозабезпеченим сім’ям, дитячим притулкам та інтернатам.
- Розвитку служби катастроф, розширення добровільних рятувальних формувань, забезпечення матеріально-технічної бази служби.
Незабаром Великдень – найбільше християнське свято. І якщо кожен з нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше. Приєднуйтесь до нас і творімо добро разом!”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ