Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звільнено голову Стрийської міської організації партії „Батьківщина” Ростислава Готя

Бюро обласної організації партії „Батьківщина” усунуло голову Стрийської міської організації Ростислава Готя від викнання його обов`язків. Про це повідомив голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович.
Ростислава Готя усунено через порушення партійної дисципліни та невиконання передвиборчої програми Блоку Юлії Тимошенко. „В Стрийську міську раду наш блок прийшов з такою програмою: інвентаризація міського майна, ознайомлення громадськості з результватми приватизації землі та майна, зниження тарифів тощо. За весь цей час фракція БЮТ у міській раді навіть не ініціювала цих питань, не було проведено жодного земельного аукціону, айно та земоля в місці продавалися за безцінь”, -- каже Іван Денькович.
За словами керівника обласної організації, пан Готь хотів виключити з партії Лілію Целик, яка голосувала всупереч рішенню фракції.
„Ми провели виїздне засідання обласного бюро. На засіданні ухвалили рішення відсторонити Ростислава Готя від керування стрийською міською організацією. Підняли питання про те, щоб позбавити його посади керівника фракції. Якщо він і далі порушуватиме партійну дисципліну, можливо, його взагалі виключать з партії”, -- говорить Іван Денькович.
Обов`язки голови міської організації зараз виконує Сергій Ковальчук.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ