Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Звіт Кабміну стане малопомітною подією, - політолог

Судячи з ялових заяв груп і фракцій на відкритті сесійного тижня, ніякої серйозної кампанії зі звіту Уряду не передбачається! Таку думку на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук висловив політолог Володимир Цибулько.

«Навіть якесь уникання теми звіту в заявах свідчить про те, що ніхто не збираєтьс зі звіту Уряду влаштовувати своєрідний рубікон, після переходу якого життя кардинально зміниться, а політичні практики і методи боротьби так само загостряться. Чи це безальтернативність Уряду і особисто Гройсмана? Чи неспроможність інших гравців вмонтуватися у діючу коаліцію без втрат для себе?», - зазначив Володимир Цибулько.

Він додав: «Враження таке, що позакоаліційні сили просто не мають ні сил, ні бажання змінювати статус кво. Доки на владу працює позитивне сальдо в міжнародних справах - безві, фіндопомога в 600 млн. євро, транш МВФ, очевидно, що далекоглядні гравці чекають можливості концептуального реваншу, а він можливий лише за умов зміни міжнародного клімату. Тому зі звіту Уряду спробують зробити прохідну, малопомітну подію. Гройсмана, здається, це влаштовує», - Володимир Цибулько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ