Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

З'явився перший трейлер українського пригодницького фентезі «Сторожова застава»

В Інтернеті опубліковано перший трейлер українського пригодницького фентезі «Сторожова застава». Режисером картини, яка створюється на базі студії FILM.UA, виступає Юрій Ковальов.

Ролі в «Сторожовій заставі» виконали: Данило Каменський, Єва Кошова, Роман Луцький, Олег Волощенко, Георгій Дерев'янський, Станіслава Красовська, Наталя Сумська, Олександр Комаров, Ержан Нурімбет, Іван Денисенко і Ерболат Тогузак.

«Наша фортеця зроблена, що називається, без єдиного цвяха. На щастя, ця технологія зрубу ще збереглася і сьогодні на Західній Україні, звідки ми і запрошували будівельників-майстрів. Хоча вони зізнавалися, що в перший раз робили не просто дома, а історичну споруду висотою 15-16 метрів, з вежею і галереями. З точки зору конструкції, це дуже складно. До будівництва вони приступили вже після того, як я зробив ескізи і обговорив їх з режисером і оператором. Ми вибрали форму декорації, прорахували, як нам зручніше буде її знімати, виставили цю фортецю за розміром, по висоті, за сонцем.», - розповів в інтерв'ю Cultprostir художник-постановник фільму Влад Одуденко.

В прокат «Сторожова застава» вийде восени 2017 року.

Cultprostir.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ