Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зима близько. Транспорт у Львові знову завмре?

Учора, 5 жовтня, під час засідання сесії Львівської міської ради до міського голови Львова Андрія Садового звернувся депутат Тарас Чолій з вимогою вжити невідкладних заходів для покращення роботи громадського транспорту у Львові, передає Гал-інфо.

За його словами, негаразди у містобудуванні, у розвитку транспортної інфраструктури Львова відображаються на транспорті, а проблеми із ним, у свою чергу, на медицині, освіті та інших галузях.

Він наголосив, що у Львові відсутня концепція розвитку інфраструктури загалом, та транспортної системи зокрема.

«Страшно уявити, що буде у Львові з настанням перших морозів і снігопадів. Усе знову замре? Перевізники працюють без чітких правил, але постійно щось вимагають. Комунальний транспорт став чорною дірою в бюджеті міста, в якій щороку безслідно зникають сотні мільйоні гривень міського бюджету. Вартість проїзду зростає, а рівень якості послуг - падає і падає. Натомість влада гордо заявляє що водії комунального транспорту будуть у… білих сорочках», - сказав Тарас Чолій.

Депутат вимагає від чиновників відповідальних за транспортну галузь, напрацювати концепцію розвитку громадського транспорту у Львові, з урахуванням потреб міста та його мешканців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ