Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Зюбаненко прокоментував інцидент з нардепом

Я б не трактував це як порушення з боку працівника ДАІ, він робив свою роботу. Так прокоментував ситуацію, пов'язану із неправильним паркування авто, в салоні якого був народний депутат від УДАРу Ярослав Гінка, начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко.

«Учора, 18 листопада, в центральній частині Львова проводилося ряд заходів політичного та культурного спрямування. Працівники міліції забезпечували охорону громадського порядку. Працівники ДАІ в центральній частині міста несуть службу кожного дня. Проблема полягає у тому, що немає місць для паркування. Моя особиста була вказівка, щоб працівники займалися профілактикою, якщо водій паркується не у встановленому для цього місці, працівник ДАІ повинен пояснити йому, що саме він порушив. Закон один для усіх, якщо у всіх випадках складати протоколи, то треба збільшити кількість інспекторів», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Він також додав, що працівники ДАІ щодня натрапляють на невічливу поведінку не лише з боку народних депутатів, але і бізнесменів.

«Якщо людина має дорогий автомобіль, то це не означає, що для нього не існує правил. Працівник ДАІ в даній ситуації підійшов, представився і пояснив, що особа порушила правила дорожнього руху. Він законно вимагав у водія документи на автомобіль. Пасажир вийшов і сталася суперечка. Пасажир представився нардепом, показав посвідчення, і працівник ДАІ намагався пояснити, чому зробив зауваження. На жаль, конфлікт локалізували лише тоді, коли у нього втрутились журналісти», - розповів Зюбаненко.

Він також додав, що ініціював службову перевірку, яка дасть відповідь чи діяв інспектор професійно. Зюбаненко зазначив, що працівник ДАІ звернувся до нього з рапортом про подію.

 «Такі ситуації трапляються щогодини. Ця подія отримала такий резонанс, бо втрутились журналісти. Така проблема є, і вона стосується не лише нардепів. Працівник ДАІ просто виконував свої обов’язки, у депутата чи бізнесмена ніде не написано на лобовому склі, що він користується особливими привілеями. Чомусь дехто вважає, що він має право порушувати правила дорожнього руху, а інші повинні сплачувати за це штраф», - зазначив Зюбаненко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ