Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Зюбаненко пропонує замінити міліціонерів на відеокамери

Учора, 30 травня, виступаючи на сесії Львівської міської ради, начальник Львівського міського управіння УМВС України у Львівській області Сергій Зюбаненко висловив думку, стосовно того, що до охорони пам’ятників у Львові задіяно дуже багато правоохоронців. Він запропонував замінити патрулювання біля пам’ятників на встановлення відеокамер.

У коментарі Гал-інфо, він зазначив, що можливість для встановлення камер відеоспостереження біля пам’ятників культури, які можуть стати об’єктом нападів вандалів у місті є.

«Це є право і обов’язк територіальної громади визначати такі місця для того, що запобігати злочинним проявам. Якщо є така пересторога, що пам’ятники культури можуть бути об’єктами посягань злочинців чи хуліганів, то чому б їх не взяти, як пріоритетні і поставити там камери спостереження, як це є в цивілізованих містах», - зазначив Зюбаненко.

Він також додав, що це дасть можливість ефективно запобігати злочинам.

На запитання Гал-інфо, скільки правоохоронців задіяні для охорони пам’ятників, він сказав, що все залежить від ситуації, яка складається.

«Звісно, коли державні чи релігійні свята, то ця кількість збільшується. Вона коливається від 20 до 50 правоохоронців», - зазначив головний міліціонер Львова.

Він також зазначив, що знає місця де варто встановити камери і пропонує пропоную робити це поступово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ