Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

88 бійців спецбатальйону «Львів» вирушили в зону АТО

88 бійців спецбатальйону «Львів» вирушили в зону АТО, - ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці, які сьогодні, 10 січня, вирушили зі Львова на схід країни, змінять своїх колег, що забезпечують правопорядок в населених пунктах контрольованих українськими військами, спільно з іншими силовиками не дають можливості ворогу проникнути на ці території, протистоять диверсантам, виконують інші завдання, в тому числі, в зоні бойових дій.

Перед від’їздом останні настанови підлеглим дав заступник начальника Головного управління УМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк: гідно виконати службовий обов’язок перед Україною та повернутися без втрат.

Львівських захисників проводжали в урочистій обстановці колеги, рідні, друзі.

Спецбатальйонівців забезпечили усім необхідним: формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, медикаментами, харчуванням, водою та речами першої необхідності, - зазначив начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Батальйон міліції особливого призначення «Львів» був сформований з добровольців у перші дні проведення АТО на сході України. Бійці батальйону постійно несуть службу у зоні проведення АТО, виконуючи завдання командування операцією.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ