Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Активісти прийшли з пікетом до Загарії. Вимагали поновити на службі «беркутівців», які звільнились через Майдан. Фото

Сьогодні, 10 червня, біля приміщення ГУ МВС у Львівській області відбулося одразу кілька пікетів активістів «Правого сектору», Варти та Активного товариства Львівщини. Один із пікетів був на підтримку бійців БМОП «Беркут», які звільнились через події на Майдані і тепер їх не хочуть поновлювати на роботі.

Пікет провело Активне товариство Львівщини. Активісти пришли підтримати «беркутівців», які звільнилися через події на Майдані і які тепер не можуть поновитися на службі.

Люди тримали в руках плакати: «Де підтримка чесних «беркутівців»? та «Чесний «беркутівець» не працює, а продажний бізнес кришує».

Активісти провели власне розслідування та отримали фото та відеодокази того, як працівники колишнього «Беркуту», а нині Спецбатальйону міліції в робочий час охороняють приватні об’єкти та нічні клуби.

Зокрема, активісти висловились проти призначення на посаду начальника ДАІ Львівщини Степана Харабари, який має намір зробити своїм заступником Мицика.

Як пояснила в коментарі журналістам активістка «Варти-700» Наталія Шелестяк, Харабара заявив, що призначить Мицака своїм заступником. А це дуже обурює активістів.

«Ми трохи не цього хотіли і ми вважаємо, що такі призначення мають обговорюватися з громадськістю», - сказала вона.

За словами Наталії Шелестяк, вони підготували відкритий лист-звернення у якому вимагають провести службове розслідування щодо 14 тижнів лікарняного на якому був Харабара.

Активісти також вимагали провести реформу міліції та вигнати з органів корупціонерів та прислужників режиму Януковича.

«Ми також приєднуємося до вимоги покарати тих «беркутівців», які були причетні до розгону Майдану та злочинах проти мирних громадян», - сказала вона.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ