Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Активісти Сихова підтримали Добродомова: утворили ініціативну групу Громадської ради

Громадські активісти Сихова утворили ініціативну групу зі створення Громадської ради району, яка повинна представляти інтереси громади та здійснювати громадський контроль за діяльністю влади району. Повідомили прес-служба виборчого штабу кандидата в народні депутати Дмитра Добродомова.

До ініціативної групи увійшли семеро осіб: Люція Петренко, Світлана Поліщук, Юрій Іванський, Даниїл Клепач, Світлана Гусар, Володимир Кульчицький, Олег Ковальський.

Громадська рада, на думку Добродомова, повинна сформувати Стратегію розвитку району, в основу якої покладено реальні ініціативи та побажання мешканців району. Рада також братиме безпосередню участь у формуванні бюджету району та контролі за витратами коштів.

“Лише тоді влада прийматиме рішення разом з громадськістю на користь мешканців, а не чиновників, як це було досі», - підсумував Дмитро Добродомов.

Кандидата у народні депутати у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова, м.Винники) Дмитра Добродомова підтримують Блок Петра Порошенка, а також Громадянська позиція, Радикальна партія, Народна Самооборона, а також низка громадських організацій Майдану.

На фото Юрій Іванський: Громадська рада змусить владу Сихова дослухатись до проблем підприємці.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ