Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля пам’ятника жертвам Голодомору у Львові вшанували пам’ять невинно загиблих українців

Адміністрація ТВК «Південний» спільно з підприємцями та відвідувачами комплексу у суботу, 26 листопада, вшанували пам’ять жертв голодоморів та політичних репресій в Україні біля єдиного у Львові пам’ятника жертвам Голодомору, який встановлено у дворі церкви Покрови Пресвятої Богородиці. Повідомив прес-центр ТВК «Південний».

Участь у жалобних заходах також взяли громадські діячі Львова та області, депутати Львівської міської та обласної рад, члени Львівської обласної та міської організацій Партії регіонів.

Зокрема, о 9 годині ранку у церкві Покрови Пресвятої Богородиці відбулася Поминальна Служба Божа за жертвами Голодоморів.

О 16 годині пам’ять невинно загиблих пом’янули «Хвилиною мовчання», після якої на площі перед пам’ятником жертвам Голодомору відбулася поминальна Панахида за жертвами голодоморів та політичних репресій в Україні.

Опісля Панахиди відбулася церемонія покладання квітів та композицій із житніх колосків до пам’ятника жертвам Голодомору та підтримка Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті».

«Адміністрація та працівники комплексу «Південний» своєю невтомною працею збудували колись цей пам’ятник жертвам Голодомору, бо не тільки словом, але й ділом ми маємо вшановувати пам’ять жертв Голодомору. Ми розуміємо, що цей біль ніколи не зникне, він завжди буде з нами. Ми засвітили лампадки, помолилися за душі загиблих. Для всіх нас – це наука, пам’ять і розуміння того, що маємо насамперед думати про прийдешнє і глибоко поважати і боротися один за одного», - переконаний генеральний директор ТВК «Південний» Роман Загірний

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ