Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Біля податкової у Львові виросли барикади шин. Активісти кажуть - МАФи. Фото

Сьогодні, 17 червня, вночі невідомі особи біля приміщення львівської податкової збудували МАФи (малі архітектурні форми) із шин. Про це в коментарі Гал-інфо розповів лідер Бойкотного руху Олег Радик.

"Ніякого блокування державної установи немає. Це насправді малі архітектурні форми", - сказав Олег Радик.

За його словами, до приміщення податкової вже приїхав начальник міліції Львівщини.

Вимоги активістів не змінилися - вони вимагають призначення начальника ГУ ДФС Львівщини згідно з результатами відкритого конкурсу.

"В.о. начальника податкової Лемішовський сказав активістам, щоб ми їхали на Київ розбиратися з цим питанням. Ми пропонували йому проводити прийом громадян на вулиці і навіть готові забезпечити генератор, але він не хоче. Приходили працівники податкової на роботу, але вже пішли. Прикро, але наразі ні від держави, ні від області жодних сигналів щодо вирішення цього питання не отримали. У нас все відбувається мирно та спокійно. Охорону правопорядку забезпечує "Правий сектор", - розповів Олег Радик.

Він додав, що завтра до Львова приїздить прем'єр Арсеній Яценюк.

"Ми нагадаємо йому про це призначення. Нехай або закінчить це все, або влаштує новий конкурс на заміщення посади. До речі, Насіров (голова ДФС України, - ред) досі не склав депутатські повноваження і сидить на двох кріслах. Він на цю посаду прийшов згідно із конкурсом, а сам хоче робити призначення без конкурсу", - сказав Олег Радик. 

Фото з ФБ Oleh Radyk.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ