Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

Бійці батальйону «Львів» виїхали на чергову ротацію в зону АТО

Учора, 4 березня, 75 бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» у порядку ротації відправились для несення служби у зону АТО, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На сході України вони змінять своїх бойових товаришів, котрі невдовзі повернуться до Львова на відпочинок. У зоні проведення АТО наші бійці несуть службу по охороні громадського порядку, охороняють об’єкти життєзабезпечення населених пунктів, беруть участь у зачистці територій та несуть службу на блокпостах.

У зону бойових дій бійців батальйону «Львів» проводжали: начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, його заступник полковник міліції Сергій Зюбаненко, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, т.в.о. ректора Львівського державного університету внутрішніх справ полковник міліції Роман Благута, родичі та громадські активісти.

«Несіть службу гідно, пам’ятайте, що ви присягали на вірність українському народові та будьте обережними. Ви всі вже досвідчені бійці, у кожного це вже третя ротація, тому з Богом і повертайтесь живими-здоровими», - сказав на прощання бійцям Дмитро Загарія.

Цього разу бійці батальйону «Львів» повезли з собою у зону бойових дій подарунки від волонтерів а також львівських та іноземних благочинних організацій: автомобіль швидкої медичної допомоги, два позадорожники та автобус «Мерседес». Усі транспортні засоби пройшли відповідну технічну підготовку.

«Це необхідні для нас речі. Дороги там розбиті, інколи доводиться їздити по полях і лісах, тому поза дорожник – це найкращий засіб пересування. А щодо автомобіля швидкої допомоги – медична допомога бійцям на полі бою просто необхідна. Ми всі дуже вдячні волонтерам за такі подарунки», - розповів боєць батальйону з позивним «Лисий».

Окрім того, волонтери та небайдужі львів’яни передали нашим бійцям у зоні бойових дій продукти харчування: картоплю, м’ясні вироби, крупи, каші, масло та інше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ