Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Благодійна акція «Серце до серця» на Львівщині завершилася концертом Карпи та виконавців KARPARATION. Фото

У неділю, 28 квітня, у Львові в ресторані імпровізацій «Грушевський cinema jazz» Наталка Карпа та виконавці продюсерського центру KARPARATION провели благодійний концерт з метою збору коштів на допомогу дітям з вадами слуху. Про це повідомив Освітній портал Львівщини.

Захід відбувся за підтримки управління сім`ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації в рамках Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» у день фіналу акції.

Благодійний концерт зібрав меценатів та небайдужих до проблем дітей львів’ян. Зокрема, на акцію завітали: українські дизайнери Оленка Даць з сім’єю та Мальва Чернишова, співачка Лєна Корнєєва, команда волонтерів акції «Серце до серця», а також працівники та волонтери управління сім’ї та молоді на чолі з начальником управління Богданом Хруставчуком.

Під час концерту виконавці продюсерського центру KARPARATION всією командою влаштували справжнє шоу. Зокрема, Наталка Карпа презентувала новий сингл «Привіт», а група «Glamour» – пісню «Небо є». Крім того, дівчата з гурту «Glamour» з’явились в оновленому складі й пообіцяли представити нову учасницю вже в рамках прем’єри свіжого весняного відеокліпу. Співачка МІЯ вкотре вразила всіх своїм вокалом і ліричними піснями, а група «Шоколадка» зарядила гостей вечору по-справжньому літнім настроєм та драйвовими хітами.

Наталка Карпа висловила подяку усім, хто долучився до акції, та зазначила: «Щаслива з того, що так багато людей зацікавилось тим, як можна допомогти та долучитися до доброї справи. Як співачці, мені дуже болить, що стільки діток можуть ніколи не почути музики. Саме тому ми з групою «Glamour», групою «Шоколадка» та співачкою МІЄЮ вирішили підтримати акцію «Серце до серця» та допомогти повернути в дитячі життя звуки світу, музику та радість від спілкування».

На переконання начальника управління сім`ї та молоді Богдана Хруставчука, такі почесні волонтери акції як Наталка Карпа допоможуть Львівщині вийти на одне з перших місць по збору коштів для людей з вадами слуху.

«Волонтерство в рамках акції «Серце до серця» – це реальна допомога людям з вадами слуху, це добре діло на благо потребуючих верств населення. Приємно, що до акції долучилися творчі колективи, представники бізнесу, громадські організації Львівщини та багато молодих небайдужих людей», – зазначив Богдан Хруставчук.

Обласний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Ірина Климчук, підводячи підсумки проведення акції на Львівщині, розповіла, що остаточні результати по збору коштів буде оприлюднено 16 травня.

Також до слова був запрошений голова МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Назар Степанків, який зробив благодійний внесок до акції «Серце до серця» у вигляді торту для гостей вечора від ФОП «Степанків». Зокрема, голова громадського об’єднання у своєму виступі наголосив, що бізнес Львівщини повинен бути соціально активним та працювати на благо громади.

На завершення заходу гостей вечора почастували тортом з морозива від партнера благодійного концерту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ