Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Близько 2 млн грн витратила «Львівська залізниця» на ремонт переїзду на вулиці Шевченка у Львові

Сьогодні, 13 грудня, відкрили відремонтований переїзд на перетині залізничної колії Львів - Рава-Руська та вулиці Шевченка у Львові. Ремонт переїзду обійшовся «Львівській залізниці» у близько 2 млн грн.

Залізничники переконані, що дорога не потребуватиме ремонту понад 20 років, адже замостили її гранітною бруківкою на залізобетонній основі, загальною площею 350 кв. м.

Начальник «Львівської залізниці» Богдан Піх зазначив: «На ремонт цього переїзду ми використали нову технологію монолітного залізобетону замість плит, як було раніше. Плити служили не довго, 1-2 роки, а тоді потребували ремонту. Завдяки потужній гранітній бруківці дорога не потребуватиме ремонту ще 20 років».

За його словами, «Львівська магістраль» витратила на ремонт переїзду близько 2 млн грн. Окрім іншого, це заміна кабельних мереж зовнішнього освітлення, влаштування водовідводів,а також нове перильне огородження та пішохідна доріжка.

В.о. головного інженера «Львівської залізниці» Володимир Чернега повідомив, що впродовж доби на цьому залізничному переїзді курсує 10 потягів, понад 15 тисяч авто та більше як 1800 пасажирських автобусів. Значить дорога повинна витримувати великі навантаження.

Нагадаємо, на ремонт переїзд закрили 20 жовтня 2014 року. Ремонт тривав майже три місяці замість одного.

Фото - Леся Теслюк, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ