Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дмитра Шинкарчука представили як нового керівника Львівського аеропорту

Сьогодні, 10 квітня, у конференц-залі Терміналу А Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького заступник Міністра інфраструктури України Володимир Омелян представив нового керівника державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» Дмитра Шинкарчука. Повідомила прес-служба аеропорту.

Наказом Міністраінфраструктури Андрія Пивоварського виконуючим обов’язки генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» було призначено Дмитра Шинкарчука.

«Для мене це велика честь очолити таке підприємство як Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького. Хочу подякувати за довіру яку мені висловили з боку Міністерства інфраструктури України, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради. Завдання які поставлені переді мною прозорі та амбіційні, оскільки розвиток такого підприємства об’єднує інтереси аеропортів, західного регіону та України в цілому. Користуючись нагодою вітаю усіх з Великоднем та бажаю веселих свят» - виступив з вітальним словом Дмитро Шинкарчук.

Дмитро Шинкарчук відомий на ринку як досвідчений управлінець з 20-річним різноплановим авіаційним досвідом з продажів, маркетингу, стратегічного планування та кризового менеджменту. Серед його завдань на новій посаді буде: вирішення питання з погашенням заборгованості за будівництво злітної смуги та трансформаторної підстанції ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького»; повноцінне введення в експлуатацію технічної інфраструктури летовища; розвиток потенціалу аеропорту, залучення авіакомпаній і збільшення пасажиропотоку.

«Аеропорт «Львів» має фантастичний потенціал, це безумовно летовище європейського рівня. Ми вважаємо, що з правильним менеджментом та готовністю влади приймати сміливі рішення аеропорт має всі шанси реалізувати цей потенціал уже найближчим часом. На початку квітня ми відкрили небо над Львовом та оголосили про одностороннє зняття обмежень українською авіаційною владою для авіакомпаній. Призначення нового керівника – це наступний крок до того, щоб аеропорт почав працювати на повну потужність», - прокоментував кадрове рішення Андрій Пивоварський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ