Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дорожники продовжують роботи на об'їзній м. Золочів

1/2
Сьогодні дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-02 Львів-Тернопіль на ділянці км 68-км 72 обхід м. Золочів, - прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Тривають роботи по зміцненню основи дороги та регенерації існуючого дорожнього одягу з додаванням нових матеріалів методом холодного ресайклінгу.

Рух транспорту на цій ділянці здійснюється у реверсному режимі.

Служба автомобільних доріг у Львівській області приносить вибачення водіям за тимчасові незручності.

Нагадаємо, повністю ремонт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування  буде завершено наприкінці 2015 року.

Терміни прописані умовами договору, укладеного між Службою автомобільних робіт у Львівській області та ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

Проектом постанови Кабміну на  фінансування ремонтних робіт ділянки дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів в 2015 році передбачено виділити 12 млн. 200 тис.  грн.

Дана постанова ще не затверджена, але роботи виконуються згідно договору.

Ремонтні роботи на ділянки дороги Львів -Тернопіль обхід м. Золочів розпочато в жовтні 2014 року за кошти державного бюджету.

Ділянку дороги Львів-Тернопіль обхід м. Золочів збудовано у 1983 році. Капітального ремонту не проводили.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 становить 8380 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км,

автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ