Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Футбол проти насильства: «Карпати» зіграли мировий матч проти команди із 111 дітлахів

Сьогодні, 16 листопада, львівський футбольний клуб «Карпати» в рамках проекту Євросоюзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» провів товариську гру з учнями спортивної школи. 111 дітей грало проти 11 карпатівців. Нічия - 1:1.

Товариський матч «Урок справжньої мужності» тривав 20 хвилин. Його мета – показати підліткам і вболівальникам приклад чесної гри та спосіб використовувати силу на футбольному полі, а не в родині.

10-річний гравець Олег вважає, що «агресія має бути тільки на полі і у навчанні».

Також ФК «Карпати» спільно з названим проектом Європейського Союзу презентували фото-календар на 2012 рік з фотографіями футболістів «Карпат» та «анти насильницькими» порадами від них. .

За словами прес-секретаря проекту Анастасії Троцької, свою агресію після футбольних матчів фанати, зазвичай, переносять на рідних. Вона переконана, що календарні поради футболістів допоможуть стримати фанатів та зменшити рівень агресії.

5 тис. примірників календаря розповсюдять серед вболівальників клубу, юнацьких та дитячих спортивних шкіл. Також онлайн-версію можна завантажити на офіційному сайті клубу.Анастасія Троцька наголосила, що подібний соціальний проект ЄС спільно з футбольним клубом в Україні реалізовано вперше.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ