Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Харабара відмовився від посади начальника ДАІ Львівщини через небажання співпрацювати з Загарією. Фото

Степан Харабара відмовляється від посади начальника ДАІ Львівщини, а також не прийде на програму Люстраційного комітету Майдану на телеканалі ZIK. Про це він розповів журналістам під час прес-конференції.

«Мені запропонували очолити ДАІ Львівської області після чого я написав відповідну заяву, пройшов медичну комісію, але на сьогоднішній день я не знаю чи є наказ про моє призначення», - зазначив Степан Харабара, - З приходом на посаду очільника міліції Львівщини пана Загарії, він заявив, що рекомендуватиме звільнити мене з займаної посади».

Степан Харабара заявив, що Дмитро Загарія запропонував свою підтримку у випадку, коли той збере мітинг. «Загарія запропонував аби я зібрав 200 чоловік з плакатами на свою підтримку і тоді він мене призначить», - заявив Харабара.

Відповідаючи на уточнююче запитання журналістів, він підтвердив, що Дмитро Загарія пропонував йому пройти Люстрацію та відповісти на запитання громади. «Так він мені пропонував пройти публічну Люстрацію, але також наполягав зібрати мітинг з плакатами на мою підтримку», - зазначив він, - я відмовляюсь обіймати посаду начальника ДАІ, якщо керівником обласного управління міліції буде Дмитро Загарія».

Однак проходити публічну Люстрацію Харабара відмовляється. «Хто представляє громаду Львівщини? на мою думку лише обласна рада має право проводити люстрацію. Вони повинні визначати самі, створювати комісію при ЛОР, чи визначати моральних авторитетів котрі б проводили люстрацію», - зазначив Степан Харабара.

На його запитання відповів Данило Мокрик, журналіст та громадський діяч, - «Редакційна рада Люстраційного комітету є абсолютно незалежною. До неї входять багато відомих у Львові журналістів, громадських діячів, що делеговані комітетом Євромайдану Львівщини».

Він також зазначив, що відмова Степана Харабари прийти на програму Люстрація може свідчити про його небажання чесно відповідати на запитання в прямому ефірі. «Якщо ви стверджуєте, що не прийдете на передачу Люстрація, тому що нею керує пан Добродомов, то ви або погано поінформовані, або шукаєте відмовку щоб не відповідати на незручні для вас запитання», - зазначив Данило Мокрик.

Фото - Сергій Бобра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ