Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Ірина Фаріон надіслала Азарову різдвяний дарунок

Народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон надіслала прем’єр-міністру України Миколі Азарову, як і обіцяла раніше, різдвяний дарунок – власну монографію «Мовна норма: знищення, пошук, віднова». Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

«Як і обіцяла, відправила прем’єр-міністрові свою монографію «Мовна норма: знищення, пошук, віднова», що створена на основі писемного та усного мовлення політиків, чиновників та публічних осіб упродовж останніх п’ятьох років.

З Різдвом, Миколо Яновичу. Варто пам’ятати, що мудрим є зовсім не той, хто не робить помилок, а той, хто хоче і може їх виправляти. Всі ми semper tiro. Тож нехай нам щастить у пізнанні глибин мови як народу впродовж усіх дарованих літ», - написала Ірина Фаріон.

Нагадаємо, Ірина Фаріон на прес-конференції у Львові зазначила, що Микола Азаров  хоч і декларував готовність «покращувати свою українську», але за допомогою до відомого мовознавця не звертався. Тоді ж Ірина Фаріон повідомила журналістам, що має намір зробити прем’єру подарунок до Різдва.

Вона також зазначила, що для неї не так важить, чи прочитає Азаров її книжку, як те, що зі свого боку вона зробила все, щоб йому допомогти.

Фото зі сторінки Ірини Фаріон на facebook.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ