Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

КПЛ вимагає змінити запобіжний захід для Андрія Федоренка

Сьогодні, 22 березня, з пікетом під прокуратуру Львівщини прийшли представники ГО Комітет підприємців Львівщини та їх симпатики. Вони вимагали звільнити з-під варти члена КПЛ, підприємця Андрія Федоренка, якого минулої п’ятниці ув’язнили в слідчому ізоляторі Пустомит за рішенням Галицького районного суду. Про це йдеться в прес-релізі.

Голова Комітету підприємців Львівщини Андрій Гринчук під час свого виступу зазначив:  «Ми обурені тим, що прокуратура вимагала у суду  для Андрія Федоренка обрати найсуворіший  запобіжний захід який пов’язаний з позбавленням волі людини. 8 років триває карна справа. У прокуратури немає жодного підтвердження, що Федоренко якимось чином уникав слідства. На всі виклики слідства він являвся, справно давав покази. Всі обшуки за місцем його проживання, реєстрації його компанії, які навіть не пов’язані зі справою,  відбулися. Все, що слідчі захотіли забрати, – забрали. Понад те, прокуратура  вимагала обрати для Федоренка запобіжний засіб – тримання під вартою».

Відтак, представники КПЛ вимагають у прокуратури, аби та звернулася до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу на будь-який інший,  що не пов’язаний з позбавленням волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ