Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

«Київстар» відкрив у Львові новий центр обслуговування абонентів

Сьогодні, 3 листопада 2007 року національний оператор мобільного зв‘язку компанія «Київстар» відкрила у Львові новий центр обслуговування абонентів, який надаватиме якісніший рівень обслуговування абонентам «Київстар», і буде другим по рахунку центром обслуговування абонентів компанії в нашому місті. У новому сервісному центрі крім надання консультаційних послуг абонентам «Київстар» демонструватимуться нові послуги компанії, зокрема послуги передачі даних, доступу до INTERNET, GPRS, EDGE, мобільної мапи та послуги «маячок» тощо. Центр обслуговування розрахований на 6 робочих місць, плюс робоче місце дилера мобільних телефонів, що ж до пропускної здатності, то як зазначають в компанії вона є великою, точні ж цифри можна буде назвати, після того як буде проведено відповідний моніторинг по підсумках перших місяців роботи центру.
Новий центр обслуговування відкрито у будинку на вулиці П.Беринди,1, який є пам‘яткою архітектури XIX століття. Загальна площа приміщень сервісного центру становить 247 м. кв. і витрачено на його будівництво близько 1 млн.дол.   
За словами в.о. директора філії «Київстар» у Львові Олександра Корецького, компанія відреставрувала зовнішній фасад архітектурної пам‘ятки, тим самим зробивши свій соціальний внесок у збереження історико-архітектурної спадщини нашого міста. За словами Корецького роботи по відновленню фасаду та внутрішньо будинковий ремонт здійснювався трьома підрядниками: «Бутстаргруп», «Датекс» та «Домус-стиль».
Як повідомив Корецький, метою відкриття центру є покращення життя людей, що користуються мобільним зв‘язком за рахунок покращення обслуговування абонентів.
Нагадаймо що будинок на вул.. П.Беринди, 1  споруджено у 1892 році. До 30-х років ХХ століття він належав родині видавців та книготорговців Губриновичів, що мали в ньому книжковий магазин. На фасаді будинку знаходяться погруддя таких класиків польської літератури як Адама Асника, Юзефа Ігнатія Крашевського, Юліуша Словацького, Едварда Красінського, Адама Міцкевича та Яна Кохановського. Донедавна в будинку розташовувався магазин канцелярських виробів «Школярик».   
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ