Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Lviv Fashion Week – основні модні тенденції

З 3 по 5 квітня у Львові пройшов черговий Тиждень моди. Свої колекції представили понад 25 дизайнерів та торгових марок. Україна, Росія, Польща, Естонія, Франція, Латвія – це ще не повний перелік країн, митці з яких демонстрували на Lviv Fashion Week витвори свого дизайнерського мистецтва. Наймоднішу білизну, взуття, блузи, спідниці, сукні, сумочки, головні убори – все це гості модного тижня могли побачити на подіумі.
Що стосується фасонів та кольорів, то тут дизайнери не обмежували себе – від класичних покроїв до зовсім футуристичних форм, від класичного поєднання чорно-червоно-білих тонів до сміливих заявок на комбінування, наприклад, зеленого з помаранчевим чи синього з яскраво червоним. Хоча одна спільна тенденція на Lviv Fashion Week була – це максимально комфортний, багатофункціональний одяг. Жодних надто обтягуючих блуз, корсетів чи суконь, жодних вузьких спідниць, які обмежують рухи. Законодавці моди вирішили зробити акцент на легкості, повітряності. З показів стає зрозуміло, що сьогодні актуальності набувають спадаючі сукні з легкої тканини та широкі блузи, які поєднуються з вузькими брюками чи легенсами. Також актуальною у цьому сезоні, судячи з львівських показів, є тенденція до максимальної відкритості тіла – глибокі декольте, короткі рукави, а то й їх відсутність, відкрита спина.
У вечірньому та весільному вбранні головна умова – вишуканість. На Львівському тижні моди саме вишуканість стала не просто умовою, а законом для тих, хто демонстрував власні витвори одягу для весіль чи офіційних прийомів – нічого зайвого, мінімум аксесуарів, пошиття, яке акцентує увагу на красі жіночої фігури. Це ж стосується і кольору. Дизайнери не відмовилися від класичного білого для весільних та чорного для вечірніх суконь. Однак, до своїх колекцій митці додали по «родзинці» - кожен по своїй. Чи то комбінування чорно-золотих відтінків, чи надання весільній сукні особливої ніжності, зробивши її з легким відтінком персикового кольору, чи, навіть, оздобивши її пір’ям.
«Цвяхом» Lviv Fashion Week стало шоу – дизайнери не лише демонстрували одяг, а й показали закінчений образ.
Серед учасників Львівського тижня моди, зокрема, були Роксолана Богуцька, Константин Пономарьов, Руша Полякова, Christophe le Bo, Олена Болдирєва та Олена Стецик, колекцію взуття представила дизайн-студія «Рептилія», а нову колекцію білизни – «Біянка».







































Підготувала Наталя КУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ