Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів попрощався із загиблим під Слов’янськом генералом Сергієм Кульчицьким. Фото

Сьогодні Львів попрощався із загиблим під Слов’янськом генералом Сергієм Кульчицьким. Поховали генерал-майора, начальника управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань. Нагадаємо, він загинув 29 травня під Слов’янськом Донецької області. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Попрощатись з Героєм на Личаківське кладовище прийшло чимало людей, не зважаючи на погоду. У прощальній молитві взяло участь духовенство всіх церковних конфесій.

«Плаче родина, плачуть друзі, плаче небо. Це велике горе, це велика біда. Біда для всіх нас. Те, що ми бачимо щодня, що робиться на сході нашої держави, - це наша трагедія. Тільки завдяки таким мужнім генералам цієї біди є менше. Вони на свої груди приймають кулі, які могли попасти у кожного з нас з вами. Вони просто віддають своє життя. Дуже часто своїми голими, незахищеними тілами захищають нас з вами. Дякую родині за вашого батька, сина, дякую всім за вашого друга, за гідного генерала. Вічна йому пам’ять. Слава Україні», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як відомо, генерал-майор Сергій Кульчицький очолював військову частину № 3002 у Львові, а також обіймав посаду заступника начальника управління Західного територіального командування внутрішніх військ.

Нагадаємо, 29 травня поблизу Слов’янська Донецької області в районі проведення АТО, після розвантаження продуктів харчування та висадки зміни на четвертому блок-посту, та повертаючись в зворотному напрямку, гелікоптер МІ-8 Національної гвардії України попав під обстріл та був підбитий.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ