Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Львівщина на 100% виконала план з мобілізації, - Синютка

1/3
Загальний патріотичний посил дозволив нам забезпечити стовідсоткові планові завдання, поставлені перед нами Міністерством оборони з мобілізації військовозобов'язаних. Про це повідомив під час прес-конференції у вівторок, 14 квітня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, звітуючи про 100 днів перебування на посаді керівника області. Повідомила прес-служба ЛОДА.

“На жаль, перший етап 4 хвилі мобілізації ми змогли виконати лише на 60 відсотків. І це доконаний факт. Однак, хочу передовсім подякувати владикам усіх християнських церков, які після нашої з ними зустрічі зіграли ключову роль. Вони донесли до людей основну мораль щодо захисту нашої держави, - сказав Олег Синютка. - А також редакторам та журналістам наших видань, які досить суттєво змінили риторику. Сьогодні ми говоримо, що захист нашої Батьківщини – це обов'язок кожного громадянина України”.

Окрім того, голова Львівської ОДА наголосив, що особливу увагу сьогодні потрібно приділити демобілізованим.

“Ми зобов'язані цим людям, які були в окопах, і ризикуючи власним життям, захищали нас із вами. Ті люди, які першими пішли захищати східні кордони, заслуговують на підтримку як від держави, так і від суспільства”, - додав голова ОДА.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ