Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська залізниця готується до літніх приміських перевезень

З 1 квітня до 15 травня на Львівській залізниці проведуть перевірку рухомого складу. Попри скрутне фінансове становище працівники ВАТ "Моторвагонне депо Львів" проведуть ремонтні роботи вагонів приміських поїздів.

На сьогодні в експлуатації перебувають 80 поїздів, серед котрих 41 електропоїзд, 37 дизель-потягів та 2 рейкових автобуси. Решта рухомого складу потребує капітального ремонту.  Середній знос дизель-поїздів близько 95%, електропоїздів – 85%.

Значних збитків залізниці завдають хулігани. Протягом 2014 року приміським потягам завдано збитків на 865,4 тис. грн. Також торік було зафіксовано 59 випадків розкрадання моторвагонного обладнання.  Від розмальовування вагонів Львівська залізниця понесла збитків на 16 тисяч гривень, а від пошкодження салону та вікон вагонів – 13,4 тисячі гривень. Іще 836 тис. грн збитків завдали розкрадачі електричного обладнання вагонів.

Керівництво наголошує, що основною проблемою на сьогодні залишається відсутність централізованого матеріально-технічного забезпечення моторвагонних депо, що ставить під загрозу можливість проведення підготовки рухомого складу до літнього сезону.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ