Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські правоохоронці перемогли у міжнародному турнірі з міні-футболу серед поліцейських. Фото

Змагання серед працівників правоохоронних органів з різних країн, проходили з 3 по 7 червня у місті Джуліанова, що в Італії. У фіналі турніру, футбольна команда правоохоронців з Львівщини перемогла футбольну команду поліцейських з міста Санкт-Петербурга (Росія) з рахунком 6:2. Повідомили Гал-інфо в прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

Львівську футбольну команду міліціонерів, до складу якої увійшли в більшості працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки, очолив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Руслан Домніцак.

У турнірі, організаторами якого є міжнародна організація Іnternational Police Assocіation (IPA), взяли участь міні-футбольні команди міліції з України та поліції з Італії і Росії.

«Чотири дні ми боролись, щоб виступити у фіналі та здобути першу сходинку п’єдисталу. Усі команди показали достойні результати. Змагатися з ними було досить не просто», - розповів Руслан Домніцак.

У фіналі, футбольна команда правоохоронців з Львівщини змагалася з футбольною командою поліцейських з міста Санкт-Петербурга (Росія). Матч був напружений, але наша команда здобула перемогу з рахунком 6:2.

Кращим бомбардиром турніру став працівник управління протидії злочинності у сфері економіки Львівщини Михайло Максименко, який забив шість голів.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ