Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівські студенти сьогодні готували найбільшу в Україні яєшню

Сьогодні львівські студенти встановили студентський рекорд із смаження найбільшої яєшні. Для приготування страви використали 1500 яєць. Акцію приурочили до великодніх свят.
„Протягом двох тижнів в університетах Львова проходитиме акція „Намалюй свою писанку”, а оскільки писанка всередині порожня, то яйця залишаються. Сьогодні до свята ми вирішили нагодувати яєшнею всіх охочих студентів та не тільки і встановити такий студентський рекорд”, - розповіла студентський мер Христина Паньків. Організувала акцію Студентська рада Львова. Частину яєць засмажили заздалегідь, а решту готували безпосередньо на площі Ринок.
Протягом тижня рекорд буде записано в „Книгу рекордів студентства”, яку створило студентське братство Львівської Політехніки 2005 року. До цього в Україні ще не ставили рекордів на найбільшу кількість смажених яєць. „Такого рекорду ще не було, ми його не побиваємо, а встановлюємо. Схожі ідеї були у полтавчан, але вони ще не визначилися коли проводити акцію”, - розповів студент університету „Львівська Політехніка” Андрій Олійник.
Також організатори провели конкурс на найшвидше поїдання яєць. Серед п’ятьох студентів-учасників переможцем став Павло з „Львівської політехніки” - він впорався з яєшнею за 1 хвилину 6 секунд. Як зізнався переможець, раніше він вже брав участь в змаганнях з поїдання вареників.
По завершенню акції яєшню роздавали всім бажаючим.













































Підготувала Ірина ЗНАСЬ
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ