Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львівський бронетанковий завод показав, як виготовляють бронеавтомобіль "Дозор"

Львівський бронетанковий завод на сьогодні має замовлення на 40 легких бронеавтомобілів "Дозор". Замовлення мають виконати до липня поточного року. В планах - збільшити виробництво бронеавтомобілів до 100 одиниць.

"Підприємство займається ремонтом, відновленням та виготовленням бронетехніки для Збройних сил України. Працюємо в три зміни. На сьогодні виконання міжнародних замовлень призупинено, працюємо лише на потреби України", - розповів Олександр Остапець, директор Львівського бронетанкового заводу.

Підприємство отримало замовлення на виготовлення 40 легких бронетранспортерів "Дозор". "Ми маємо виконати замовлення до липня. По ходу виконання можливе збільшення замовлення. Нитні Міністерство оборони планує додаткові кошти, а ми готуємо додаткове обладнання, збільшуємо кількість працівників. В планах збільшити виробництво до 100 одиниць", - зазначив Олександр Остапець.

За словами директора бронетанкового заводу, автомобіль конкурентоспроможний на міжнародному ринку.

Окрім того, на підприємстві активно працюють над відновленням бронетехніки. Зокрема, до кінця квітня планують завершити ремонт понад 30 одиниць БМП. Вони відразу будуть передані Збройним силам України.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ