Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівський супер-„горбатий” „Запорожець” гасатиме зі швидкістю 220 км/год. І це вам не жарти…

Власник авторемонтної майстерні Богдан Хам‘як, який є членом авто-фан-клубу «ЗАЗ-КОЗАК» створив супер-«горбатий» запорожець – автомобіль, який здатен розвинути швидкість 220 кілометрів на годину, сидіння оббиті шкірою, сучасна акустична система тощо.
Як повідомив в коментарі «Гал-info» голова клубу «ЗАЗ-КОЗАК» Євген Кравс майстер працював над автомобілем 9 місяців і витратив на нього близько 14 тис.дол.
Автомобіль чорного кольору ZAZ Black, який в автоклубі називають «Чорним запором» побудований на базі автомобіля VW Golf 3, зокрема оснащений фольксвагенівським інжекторним мотором, що має об’єм 1,8 см. куб., та автоматичну коробку передач, авто має передній привід, гідропідсилювач керма. Ходова система автомобіля має деталі VW Golf 3 та інших автомобілів, від самого ж «горбатого» „Запорожця” залишилися елементи кузова. З додаткових опцій в автомобілі є електропідйомники скла, електрорегульовані дзеркала з електропідігрівом, оббиті шкірою електропідігрівані ортопедичні сидіння, електролюк, DVD- акустична система, коректор фар, протитуманне освітлення та 15-дюймові легкосплавні диски.
Власник автомобіля, як зазначає Кравс показав свою розробку фахівцям київського науково-дослідного інституту автомобілебудування, які дослідивши автомобіль видали Хам‘яку дозвіл на реєстрацію автомобіля в ДАІ.
У Львові є близько 20 автомобільних ательє, які займаються зовнішнім тюнінгом автомобілів, і лише 4-5 автомайстерень, в яких тюнінг роблять «від і до» (як внутрішній так і зовнішній).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ