Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львів’янину, який «замінував» «Ашан», світить до 6 років в’язниці

Львів’янину, котрий надав завідомо неправдиве повідомлення про замінування «Ашану», загрожує до шести років позбавлення волі згідно статті 259 Кримінального кодексу України, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у даних випадках.

Після ретельного трьохгодинного обстеження приміщень торгового комплексу та прилеглої території, працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили.

Як повідомлялося, правоохоронці встановили особу зловмисника, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування «Ашану».

«Ми встановили, що на «102» телефонував 27-річний львів’янин, котрий зловживає наркотичними засобами. Причину свого вчинку він так і не зміг пояснити», - повідомив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Руслан Домніцак.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Варто зазначити, що 28 грудня до працівників міліції надходило повідомлення про замінування цього ж торгово-розважального центру. Після ретельної перевірки приміщень, правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили.

Варто зазначити, що це вже 107 повідомлення, яке надійшло до працівників міліції з початку року про неправдиве замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області.

 Фото - ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ