Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

МЧС Росії має дві версії пожежі в «Останкіно». Фото. Відео

Як стало відомо, пожежа в телецентрі «Останкіно» розпочався з цеху виготовлення художніх декорацій. Можливо, майстри порушили технологію роботи з їх забарвлення, і через це сталася надзвичайна ситуація.

Як повідомило повідомило НТВ.ru директор департаменту наглядової діяльності МЧС Юрій Дешевих заявив: «Зараз причини встановлюються. На даний момент розглядаються дві версії - несправність проводки і порушення технологічного процесу нанесення фарбувальних матеріалів на декорації».

Нагадаємо, раніше в МЧС називали і іншу можливу причину пожежі - необережне поводження з вогнем.


Відео з youtube користувача lolabukina22

За словами Дешевих, поширення вогню на велику площу вдалося уникнути завдяки системі протипожежного захисту і діям пожежників.


Відео з youtube користувача lolabukina22.

Він назвав дії співробітників МЧС грамотними і професійними.

Як повідомив НТВ.ru, сигнал про пожежу в телецентрі на вулиці Академіка Корольова надійшов напередодні в 21:45. До місця події прибули кілька десятків пожежних розрахунків. Рятувальники вивели з будівлі близько 1200 осіб.

Незабаром пожежникам вдалося повністю впоратися з вогнем, і бійці МЧС РФ зайнялися так званої «проливкою». Але навіть після того, як пожежу загасили, усередині будівлі залишався їдкий, задушливий дим від згорілого пластику.

Площа спалаху склала близько 150 кв м. Пожежі було присвоєно четвертий номер складності за п'ятибальною шкалою. Зроблено це було для того, щоб можна було в найкоротші терміни стягнути максимальну кількість розрахунків.

Жертв і постраждалих в результаті пожежі в «Останкіно» немає.

Фото - news.bigmir.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ