Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На «Краковці» затримали вантажівку з цигарками і п’яного порушника кордону

Протягом вихідних у пункті пропуску «Краковець» запобігли спробі вивезти тютюнові вироби через кордон, а також затримали порушника кордону, який в обхід пункту пропуску намагався незаконно потрапити до Польщі, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Цигарки намагався приховано перевезти через державний кордон до Польщі у спеціально-обладнаному тайнику причепа вантажного автомобіля 30-річний громадянин України. Всього у подвійній перегородці стінок причепа та вітровідштовхувачі (спойлері) вантажівки було сховано 2 000 пачок цигарок «Marlboro Silver» та 100 пачок цигарок  марки «Delta Blue». Однак, вкладення були виявлені та вилучені спільною, з працівниками митниці, оглядовою групою. За перевезення тютюну водій також позбувся і переобладнаного вантажного причепа.

Через деякий час, з настанням сутінок прикордонники знову діяли по обстановці, оскільки спрацювали датчики охоронної системи довкола пункту пропуску. Військовослужбовцям групи реагування, яка вибігла для перевірки місцевості, довго шукати причину спрацювання не довелося – прямо із загороджувального паркану прикордонники зняли молодого хлопця, ще й на підпитку, який «впевненою» ходою прямував до сусідньої держави. Мало того, порушник намагався вчинити бійку з правоохоронцями, відповідно, окрім стягнення за спробу порушення державного кордону,  відповідатиме і за статтею 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони державного кордону». Рішення по справі в даному випадку прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ