Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині «Шкода» протаранила рейсовий автобус: 5 загиблих

Сьогодні, 24 листопада, близько 11.00, на автотрасі поблизу міста Дрогобича Львівської області, водій автомобіля «Шкода фабія» скоїв лобове зіткнення з рейсовим автобусом, який слідував за маршрутом «Львів – Трускавець». Внаслідок ДТП на місці пригоди загинуло 5 осіб, серед яких дитина. Про це повідомили кореспонденту УНІАН співробітники Державтоінспеції у Львівській області з місця події.

За інформацією ДАІ, водій «Шкоди» грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив швидкість і почав здійснювати обгін іншого автомобіля на повороті з обмеженою видимістю. 

На повороті «Шкода фабія» скоїла лобове зіткнення з рейсовим пасажирським автобусом, який слідував за маршрутом «Львів – Трускавець». Внаслідок ДТП на місці пригоди загинув водій легкової іномарки, четверо пасажирів «Шкоди», серед яких одна дитина молодшого шкільного віку. 

У коментарі УНІАН начальник Відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила інформацію про ДТП, уточнивши, що автопригода сталася за 1 кілометр від міста Дрогобича. «Постраждала також жінка-пасажир рейсового автобуса, яка отримала травми і перелом ноги. На місці події працює слідчо-оперативна група і відповідні спецпідрозділи», - повідомила С.Добровольська.


Як з’ясувалося, загиблий водій, – відомий львівський науковець, доктор фізико-математичних наук, завідувач кафедри інформаційних систем у менеджменті Львівського національного університету імені І. Франка, 69-річний заслужений професор ЛНУ Володимир Юринець, пише «Високий замок».

Разом із професором в автомобілі їхали до Дрогобича його дружина Надія, десятирічна онука Настя, чоловік сестри дружини професора та його донька.

Під час зіткнення отримали травми й четверо пасажирів автобуса.

Володимир Євстахович Юринець народився в селі Завидовичах Городоцького району. У 1965 році закінчив навчання на фізичному факультеті Львівського державного університету імені І. Франка. З 1970 року працював у Львівському державному університеті. У його творчому доробку – 113 наукових праць та чотирнадцять навчальних посібників.

Фото і відео - "Магнолія ТВ"

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ