Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині зійшли з рейок 10 вагонів із залізною рудою. Фото

Учора, 25 січня о 06:35 на виїзді зі станції Лавочне Сколівського району у вантажного потягу № 1609 у складі 48 вагонів, який рухався зі станції Вечірній Кут Дніпровської залізниці до станції Чоп Львівської залізниці на затяжному повороті, на швидкості 38 км/год зійшли з рейок 10 вагонів з залізною рудою, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Один вагон ліг на бік,  дев’ять – склалися гармошкою.

Пошкоджено близько 130 м  залізничної колії та 1 опору контактної мережі. Потерпілих немає.

Внаслідок аварії рух потягів по ст. Лавочне тимчасово припинено, рух здійснюється в об’їзд через станції Дрогобич, Самбір. Для ліквідації аварії на місці події працюють три відбудовчих потяги зі станцій Стрий, Львів та Мукачеве та близько 170 працівників Укрзалізниці. На місці події працювали відповідні силові структури та оперативна група обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Причини події з’ясовують. Ситуація контрольована.

Станом на 06:00. 26 січня поставлено на рейки та переміщені до ст. Лавочне – два вагони, до ст. Бескид – п’ять  вагонів. Залишається перемістити 3 три вагони. Роботи по переміщенню вагонів тривають. Паралельно проводяться роботи по відновленню колії та опори контактної мережі. Орієнтовний час звільнення колії від вагонів – 09.30, відновлення руху потягів – 10:00 26 січня.

Фото: transkarpatia.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ