Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На перехресті Стрийська- кільцева дорога у Львові з’явилися перші споруди майбутнього євростадіону

У спорудженні нового стадіону до Євро-2012, що на вул. Стрийській, є перші результати: на будівельному майданчику на 50% встановили фундамент на прямій частині східної трибуни, та завершили підготовчі роботи зі встановлення фундаменту на південній трибуні. Здавалося б – прогрес очевидний. Однак, відвідавши будівельний майданчик, розумієш, що роботи там – фактично непочатий край.
Самі ж працівники сповнені оптимізму. „Тут працює уся новенька техніка, – кажуть вони. – темпи у нас нормальні, робітників вистачає”. І додають, що наступного тижня приїде бригада столичних монтажників, які змонтують ще два крани, й тоді робота пожвавішає.
«Згідно графіку будівництва стадіону, пряма східна частина фундаменту стадіону буде завершена до кінця місяця. Роботи зі спорудження фундаменту під південну трибуну триватимуть до кінця квітня» — запевнив директор КП «Дирекція з будівництва стадіону» Віталій Сулима. За його словами, у квітні також планують виконати роботи зі спорудження фундаменту, який з’єднає північну та південну трибуни зі східною.









































Підготував Віктор ПАВЛИК


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ