Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На відремонтованих дорогах Львова розлито невідому рідину, що нищить покриття. Садовий звернувся в прокуратуру

На щойно відремонтованих дорогах міста на вул. Кн. Ольги, Кульпарківській, Стрийській зафіксовано плями невідомого походження, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«На перший погляд - це машинне масло. Але вже з першого погляду видно, що воно розчиняє бітум. Наслідки можуть бути вже протягом року. Очевидно, що весною з’являться ями. Щоб ліквідувати загрозу - необхідно вирізати уражені частини асфальту і робити по-новому», - говорить представник компанії «Онур» Богдан Підгайний.

 

«Зараз підрядники та наші управління передають речовину на аналіз в лабораторію. Але попередні дані говорять, що це машинна олива, яка є руйнівною для асфальту, для бітуму.

 

За попередньою інформацією від підрядників, ці ділянки дороги треба буде переробляти. Очевидно, що мова йде про бандитизм.

 

Це спроба, на жаль, успішна спроба, знищити 3 відремонтовані дороги. Кому це вигідно? Цим оперативно мають займатись правоохоронні органи.

 

Міський голова вже звернувся до прокуратури та міліції провести розслідування цього інциденту. Оскільки це є звичайний бандитизм», - зауважив начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Остап Процик. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ