Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Волині відкрили пам’ятну дошку на честь 18-річного бійця АТО Андрія Снітка

1/2
25 січня у смт. Маневичі (Волинська область) відкрили меморіальну дошку на честь 18-річного бійця АТО Андрія Снітка, який кинувся на ворожу гранату і ціною власного життя врятував товаришів. Про це пишуть у групі батальйону спеціального призначення "Азов" у Facebook.

Відкриття дошки відбулося у День народження Андрія Снітка. Хлопцю мало б виповнитися 19 років.

Вшанувати пам’ять Героя прийшло багато його друзів, родичів, побратимів. Серед людей, що мали слово, були і представники влади, які, зокрема, повідомили про ініціативу перейменувати вулицю біля навчального закладу та школу, в якій навчався Андрій.

Класний керівник Андрія зберегла його шкільний зошит та зачитала уривок з твору, який він написав.

«…Я вважаю, що не можна бути пасивним, завжди треба щось оновлювати, йти вперед, бо без нового історія залишилась би на місці. Як висновок, з цього можна сказати одне: ми – українці, тут жили наші предки і будуть жити наші діти. Не повинні ми забувати, хто такі і якого ми роду, бо доля може зіграти злий жарт…», - йшлося у творі Андрія.

Андрій Снітко був активним учасником «Євромайдану», пішов добровольцем у батальйон «Азов». 20 серпня минулого року в бою за Іловайськ героїчно закрив своїм тілом гранату і врятував побратимів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ