Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Нащадки воїнів» зі всієї країни зібралися на таборуванні у Волинських лісах

Завершився тижневий Всеукраїнський молодіжний наметовий табір «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016», який зібрав понад 80 молодих людей із 14 областей України у лісовому масиві Ківерцівського району Волинської області та тривав з 18 по 24 липня. Про це йдеться у прес-релізі організаторів.

Організаторами заходів виступили ВОО «Студентське Братство Волині», ГО «ВМР «Національний Альянс», «Пласт НСОУ», Тренінговий центр СРУБ при підтримці Міністерства молоді та спорту України, управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА та Всеукраїнське об'єднання військово-патріотичних організацій.

Дівчата та хлопці разом приїхали до лісу та розділилися на два табори, де протягом тижня жили окремо та мали свою програму військово-патріотичного виховання. Лише на шостий день хлопці та дівчата об`єдналися для спільної ватри з повстанськими піснями та обміном вражень.

Увесь тиждень був насиченим для юнаків. Вони випробовували себе та багато навчалися. Розпочинав програму ранній підйом та двокілометрова пробіжка, далі проводилися навчання із тактико-спеціальної, вогневої, інженерно-саперної підготовки, відбувалися курси тактичної медицини, основ виживання, орієнтування, використання безпілотних літаючих апаратів, вивчалася методика інструкторської діяльності в сфері національно-патріотичного виховання. Для перевірки набутих знань використовувалися ігри у пейнтбол та страйкбол.

У дівчат програма була не менш активною. Шістнадцять годин на добу кожен таборовий день були наповнені заняттями із виживання, орієнтування, надання першої медичної допомоги,  фізичною підготовкою, поводження зі зброєю і тактикою ведення бойових дій.

До хлопців та дівчат завітали відомі люди, які читали виховні, мотиваційні, історичного змісту лекції, ділилися власним досвідом.

Із деталями табору «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна-2016» можна ознайомитися на сайті: http://nation.org.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ